Tuesday, April 19, 2016

DE'XANDRA INSPIRED PERFUME


Hai semua, kali ni saya nak bagitahu korang semua pasal perfume De'Xandra ni. Actually perfume ni ada dua jenis, untuk Lelaki dan juga untuk Perempuan.

Yang paling terbaik adalah, perfume ni tahan lama. Dan juga mudah, senang untuk dibawa kemana-mana. Bagi orang yang suka Travel tu, saya cadangkan belilah perfume ni. Dah la wangi, mudah pulak tu nak simpan dalam beg. Hehe pasti puas hati. 


Bagi yang tertanya-tanya. And tak tahu De'Xandra ni perfume dari mana kan? 

Okay meh sini saya nak ceritakan. De'Xandra ni telah diketegorikan brand for Men and Women. Korang boleh tengok Top 10 brand yang famous dalam kalangan customer yang telah beli De'Xandra ni.

Actually perfume ni inspired daripada perfume popular yang ada dalam pasaran antarabangsa. Cuma ianya inspirasi daripada yang asli. 

Kelebihan yang De'Xandra ada, adalah salah satunya ianya tahan lama. Sampai korang basuh baju ke basuh tangan dekat tempat korang semburkan tu pun tak akan hilang. Serious saya cakap. Terasa lagi wangian dia tu. Saya boleh kata WOW lah bila pertama kali saya pakai perfume ni. Memang terbaik!Saya pilih perfume pertama saya ialah 'Ralph Lauren Polo Black'. Tak sangka baunya sebiji seperti original. Malah tahan lebih lama dari yang original. Ini yang buat saya sangat teruja bila pakai.
Masa pertama kali aku guna perfume ni, ramai kawan kawan tegur yang aku wangi dari pagi sampai malam. Pakai perfume apa sampai bau pun kekal tak hilang hilang. And I said "De'Xandra" lah.

Ianya sangat wangi, sangat mudah, senang, sangat tahan lama. Dan juga boleh dipakai untuk solat bagi yang Muslim.

Jangan risau, perfume ni tiada cecair daripada alkohol. 

Untuk order melalui online, korang hanya perlu tekan link ini sahaja. Happy shopping: www.chettakiomey.com

Harga bagi sebotol hanya MY 65.00 sahaja. De'Xandra inspired perfume juga menyediakan untuk customer yang ingin mencuba pertama kali, boleh membeli botol Tester yang berharga MY 10.00. 

Mudah. Cepat. Wangi. Segalanya lah sempurna dengan De'Xandra inspired perfume. Tunggu lagi? Cepat order dan dapatkannya sekarang. Korang pasti teruja bila menyeburkannya dipakaian korang semua.

Ramai feedback yang aku tengok, ramai yang suka bila pakai De'Xandra ni. 

Sehingga De'Xandra Inspired Perfume ni masuk dalam rancangan MeleTop realiti televisyen Astro yang di hostkan oleh Nabil Ahmad dan juga Neelofa.


Untuk pengetahuan korang semua, De'Xandra Inspired Perfume ni sudah pun memiliki dutanya sendiri iaitu seorang pelawak, pengacaran dan juga artis terkenal 'Nabil Ahmad' bersama isterinya. Wah!! Diorang pun suka bila pakai De'Xandra ni.

Korang boleh buka link YouTube pasal Review De'Xandra Inspired Perfume ni daripada saya. Jangan lupa untuk Likes and Subscribers okay? Enjoy!


Sebarang contact mengenai De'Xandra Inspired Perfume ni boleh terus Whatsapp atau Call ditalian: +6013‑264 4310
'DE'XANDRA INSPIRED PERFUME' PILIHAN SAYA ❤️
No comments:

Post a Comment